A negyedik hónap!



A mi kis Babucink tegnap mért méretei:
6250 gramm a súlya és
64 centiméter a hossza.
Egyre mozgékonyabb,és egyre ügyesebb már.Rendesen az oldalára fordul és már ügyesen utána nyúl és megfogja a dolgokat.Megfogja és jól megrágcsálja őket.
Nagyon érdeklődő,kézben is úgy szeret hogy kifele van fordítva és úgy jól szemügyre tud venni mindent.Mikor eszik akkor is lerakom az ágyra és az oldalára fordul és evés közbe behunyja a szemét vagy inkább lemegy alfába.Ezt azért írom mert legtöbbször próbálja kinyitni a szemhéját és közbe forognak a szemgolyói.Ha pedig kinyitja teljesen akkor meg jól szemügyre vesz engem és mikor már kezd jól lakni kiköpi a cicit rám mosolyog egy nagyot és keresi újra a bimbót és lakomázik tovább.
Éjszaka még háromszor fent van és általában ugyanabban az időpontban mint akiben időzítő van.Éjfél és egy között,három óra után,és mikor Apa megy dolgozni öt óra fele.
Egy kedves ismerősömtől kaptam egy Baby-őrt úgyhogy azon gondolkodom hogy lassan vissza költözöm Apa mellé a hálószobába, rá pedig este rácsukom a szoba ajtaját és így talán jutunk valamire azzal kapcsolatban hogy végig aludja az éjszakát.
Meg már amúgy is illő lenne vissza mennem a hitvesi ágyba!:-))
Hason egy darabig elvan,de ha elfárad a nyaka a feje tartásában inkább elkezd sírni nem pedig lerakja.Pedig jó lenne ha néha úgy aludna mert már hátul alig van haja.A fejformájáról nem is beszélve.
Ha úgy Isten igazából ordít azon mindenki elrökönyödik mert úgy tud visítani mint a kismalacok.Szoprán rendesen a kis Életem,sokszor olyan magasan próbál ordítani hogy már hang sem jön a torkán.Van hogy olyan hisztiket produkál hogy semmivel sem tudom megnyugtatni csak ordít és ordít és ordít és ordít.......
Ilyenkor fél órát kb. csak fogom,majd kiszakad a dobhártyám,és egyszer csak abba hadja és a következő pillanatban már mosolyog.Gondolom a foga vagy a hasa.Ilyenkor bekenem az innét,vagy tornáztatom is de ez sem szokott bejönni.
Ez még akkor jó ha Big Brother-ral együtt csinálják.Na akkor kell ám Anyának türelem hogy meg ne őrüljön.Gondolom ez akkor már Eriknek is sok(k). :-)
Mindent össze vetve jó baba.(Milyen is lenne más hisz az én fiam!!)
Nagyon leköti minden.A plüssök mindenféle csörgő,zörgő játékok.Ép Apa mondta a múltkor hogy ezt a kisfiút minden érdekli amit ilyen pici babáknak találtak ki!
Van majszizós rongya is amit előszeretettel gyűröget,rágcsál,majszolgat.Egy szarvas fej rongy testtel.
Búcsúzóul egy-két közös kép velem.(Bánatomra Erikkel nagyon nehéz már közös képet csinálni,nem igazán hagyja.)
2010.06.22.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése