Az én ügyes nagyfiam!!


Ma 2010.03.21.-én történelmet írtunk!ERIK BELEKAKILT A BILIBE!!!!!
Apa kísérte lefeküdni,előtte megvolt a szokásos procedúra,ivás,evés,stb.Bementek a szobába és a Laci megkérdezte hogy lesz e kaki,erre Erik rávágta hogy lesz.Nem is tulajdonítottunk neki nagy ügyet gondoltuk újabb trükk hogy minél tovább tudja húzni a lefekvést.Meg hát ugye ha bilire akar ülni annak nem szabad ellent mondani.
Tehát bili ki a nappaliba kicsi fiunk meg rajta.Kezdődött azzal hogy a kukacát elfelejtette bele illeszteni a bilibe és kipisilt a padlóra!Padlófelmosás utána Erik vissza ült és mi meg nyugodtan beszélgettünk Lacival.
Ő csücsült a bilin és közbe a saját billentyűzetét (mert van neki egy régi rossz billentyűzete amivel azt csinál amit akar,ha már a mienkéhez nem nyúlhat)na szóval a billentyűzetet nyomkodta.Ott ült vagy öt perce már mikor felállt és a bilibe ott volt a kaka!!:-)
Azt az öröm ujjongást amit lerendeztünk látni kellett volna!Nem gondoltam hogy egy kakinak ennyire lehet örülni.Főleg ennyi kakis pelus után.
Agyon dicsérgettük a Drágát.
Az én Erik babám már tényleg nem baba!!Egy igazi kis-nagy fiú!

1 megjegyzés:

Szilike írta...

juppijéééééééé! Nagyon ügyes! Ő megígérte, hogy az öcsinek adja a pelust! Betartotta a szavát, csak kellett még egy kis idő a búcsúra! :)

Megjegyzés küldése