Ármin baba már 2 hónapos


A szülés óta megint eltelt egy hónap.Ármin már két hónapos.Tegnap voltunk is az általános vizsgálaton és szurit is kapott a kis Drágám.
Összetett oltást kapott mindenféle nyavalyára.Ez az oltás kötelező.Jobb is mert amit nekünk kell eldönteni hogy be akarjuk e neki adni az igen csak fejtörést szokott okozni hogy jót teszünk e vele vagy épen ártunk e azzal ha beadatjuk.Most ilyen volt a pneumococcus is de úgy döntöttünk hogy azt majd egy éves kora után kapja meg egy szúrással.Erik is úgy kapta annak idején. Egyébként nem viselte meg hogy megbökték a kis combján.Előtte bájosan rámosolygott a doktorra mintha csak azt kérdezte volna hogy biztos be akarja adni?Aztán az injekció után sírt egy sort és pár perc múlva el is felejtette.Erik annak idején még a szurit sem vette észre olyan kis vastag combija volt.Be sem lázasodott tőle ugyan úgy mint most Ármin sem.
Már 5410 gramm és 59 centi.Erik ennyi idősen 6300 gramm volt és 62 centi.A fej körfogat 38 cm Eriké meg 40 volt ennyi idősen.
Erik egy picit nagyobb baba volt.
Nagyon nő és nagyon telik az idő.
Itt a képen is látszik hogy már mennyit változott.
És már kommunikál.Ha jó napja van és nem fáj semmije akkor nagyon sokat mosolyog.
Sírdogál és ha oda megyek hozzá egyből mosollyal válaszol.
Lekötik a feje fölé lógatott kis figurák is.Akár fél órákat is tudja nézni őket és már próbálja megfogni is.
Nagyon szeretni való babuci,mint amilyen a Bátyuskája.Vele meg vigyáznunk kell mert annyira akarja már szeretni hogy néha feszegeti a fejét hogy puszit tudjon adni a szájára vagy ahogy megfogja a fejét véletlenül belenyúl a szemébe.Szóval oda kell rájuk figyelni!!
Voltunk hallás vizsgálaton és ultrahang vizsgálaton is.Hál Isten mindegyiken mindent rendbe találtak.Olyan jól viselte hogy lefogták meg sem nyikkant.
Búcsúzóul megint egy összehasonlító kép a két gyerkőcről:
Nagyon hasonlítanak már.A felső Erik baba Alsó pedig akkor ki más lehetne mint Ármin baba! :-))

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése